Oder največjih svetovnih zvezd

Brezplačna uporaba konferenčne sobe

Zabavišče vseh generacij: Pivnica Lent

Sejmi, kongresi, seminarji, razprodaje

Praznovanja vseh vrst za otroke in odrasle

AKTUALNI DOGODKI +

27.01 Petek

Cromania - tedenska oddaja v živo iz Cluba FM

Club FM
Vstopnina: Prost vstop

21:00

Petkova zabava s prenosom na radiu NET FM - Cromania z Dj Markom. V živo bo Marko izpolnil tudi prenekatero glasbeno željo. Pridružite se nam v Klubu FM na Lentu tudi vi in bodite del dogajanja, ki ga prenašamo na radiu NET FM. Vabljene manjše družbe, idealno za praznovanja ali

28.01 Sobota

Največja Dalmatinska fešta: v živo Berekini!

Festivalna Lent
Vstopnina: 7,00 eur

21:00

Največja Dalmatinska fešta združuje staro in mlado. Gostje bodo tokrat Berekini, ki so trenutno eden najbolj zaželenih bandov v sklopu glasbenih želja na radiu NET FM. Peli bom "Dižem sidro" in pokusili dalmatinske specialitete. Ne zamudite, vstopnina samo 7,00 eur!

04.02 Sobota

Rezervirano za zaključeno družbo

Festivalna Lent
Vstopnina: Vabilo

20:00

Tokratna sobota je rezervirana za zaključeno družbo. Če želite rezervirati za svoj jubilej, obletnico ali poroko dvorano tudi vi, pokličite 041 664 635!

10.02 Petek

Valentinov koncert: Parni Valjak!

Festivalna Lent

21:00

Parni Valjak, ena najpopularnejših pop-rock skupin s prostora bivše države, prihaja tokrat s posebnim motivom v Maribor. Občinstvo Štajerske bodo z romatnilnim pridihom Valentinovega ponovno zaljubili na osrednjem festivalskem odru: Festivalni dvorani Lent Maribor. 

11.02 Sobota

Valentinovo razvajanje: Romantični ples

Festivalna Lent
Vstopnina: Rezervacija

20:00

Tokratna Valentinova sobota pomeni priložnost, da svojo ljubljeno osebo povabite na romantično večerjo s plesom ob živi glasbi. Doživetje, ki bo seglo globlje kot 1000 besed...Informacije in rezervacije 041 663 635.

25.02 Sobota

Tradicionalno največje pustovanje z živo glasbo

Festivalna Lent
Vstopnina: 5 eur

20:45

Največje pustovanje v Mariboru z nagradnim fondom 1000 eurov bo vsekakor tudi letos nepozabno za vse udeležence. Ne samo zaradi zares pestrih in inovativnih mask - tako posameznih kot skupinskih, temveč tudi zaradi dvojne zabave za katero bo poskrbel ansambel z živo glasbo in naš

11.03 Sobota

Radio NET FM ob Dnevu žena: Koncert zvezd

Festivalna dvorana Lent
Vstopnina: 9 eur

20:00

Se še spomnite zabav, ki smo jih pred krizo organizirali v dvorani Tabor? Zfdaj je čas, da jih ponovimo. Prva zabava radia NET FM bo znamenju Dneva žena, seveda s številnimi izvajalci in nagradnimi igrami. 

22.04 Sobota

Rezervirano za zaključeno družbo

Festivalna
Vstopnina: Vabilo

20:00

Ples in zabava izključno z vabili. Izkoristite naše popuste tudi med tednom in rezervirajte naše kapacitete pravočasno. Več informacij in rezervacije 041 664 635.

GALERIJE +

2014 Festivalna dvorana Lent. Vse pravice pridržane

x