Oder največjih svetovnih zvezd

Brezplačna uporaba konferenčne sobe

Zabavišče vseh generacij: Pivnica Lent

Sejmi, kongresi, seminarji, razprodaje

Pustni vikend: Koncert Davor Borno

Datum: 01.03.2019
Kraj: Festivalna Lend
Ura: 20:00
Vstopnina: Predprodaja 9,00 eur

Največje pustovanje v štajerski prestolnici bo začinil Davor Borno, izredno priljubljeni hrvaški kantavtor, pevec žametnega glasu in zapeljive energije. Slovenska gostovanja je pred 18. leti začel prav na mariborskem Lentu in v kratkem času postal eden najbolj priljubljenih hrvaških pop izvajalcev v Sloveniji.

Njegovi albumi dosegajo platinaste in diamantne naklade. Ustvarja pesmi v materinjem jeziku in z izrazitim mediteranskim stilom, ampak so znani tudi njegovi dueti z slovenskimi pevkami. Borno je edini hrvaški glasbenik, ki poje in šarmantno komunicira s publiko, tudi v perfektni slovenščini.

Do danes je objavil 8 CD albumov s neštetimi hiti kot so: Što imam od života, Vagabundov sin, Vrati se, Dalmacijo, Slovenka, Ljudi, Od Triglava do mora... Letoma je skrbel za najbolj obiskane koncerte in žure, od zabav na odprtem, diskotek, do dvoran po vsej Sloveniji. V večnemu spominu slovenske publike so predvsem njegovi koncerti in nešteti nastopi na Lentu, energični nastopi v mariborski dvorani Tabor ali izredno uspešni nastopi v areni Stožice.

Na odru Festivalne dvorane Lent Maribor, 1. 3. 2019 ob 21. uri, Davor Borno s spremljevalno skupino, ob številnih dosedanjih uspešnic, predstavlja tudi najnovejši hit „Dukati“, napovedni singel prihajajočega 9. albuma., katerega bo kmalu objavila legendarna hrvaška založba „Croatia Records“. Vstopnice so v predprodaji cenejše, po ceni 9,00 eur so na voljo na vseh prodajnih mestih eventim.si

2014 Festivalna dvorana Lent. Vse pravice pridržane

x