Oder največjih svetovnih zvezd

Brezplačna uporaba konferenčne sobe

Zabavišče vseh generacij: Pivnica Lent

Sejmi, kongresi, seminarji, razprodaje

AKTUALNI DOGODKI +

24.05 Petek

Koncert: Dražen Zečič & grupa Banana

Festivalna Lent

21:00

Po dolgih letih se pred "dnevom mladosti" popularni pevec Dražen Zečič vrača na osrednji mariborski oder. Če ga v njegovi 30 letni karieri želite spoznati v bolj domači luči in na pravem žuru, na katerem boste lahko zaplesali in zapeli skupaj  z njim, je to večer, ki ga

15.06 Sobota

Zaključek šole: Fešta s skupino Tarapana band

Festivalna Lent

21:00

Tarapana Band, ki ga sestavljajo Frano, Damir, Rok in Dušan so samo v treh letih obstoja dosegli status ene najbolj iskanih mladih glasbenih skupin na Balkanu. Njihovih videospoti na spletu presegajo več kot 30 milijonov ogledov, za njimi sta dueta z Nives Celzijus in Učiteljicami ter številni

12.10 Sobota

Originalni Oktoberfest 2019 v Mariboru

Festivalna Lent

20:00

Kultni dogoderk za ljubitelje piva se po končanem slavju na Bavarskem seli v Maribor. Največji festival piva bo v celoti obarvan tipično bavarsko s pihalno godbo, glasbo v živo in seveda natakarcami v "dirndlih". 

06.12 Petek

Ples z ansamblom Štajerski Fakini

Festivalna Lent
Vstopnina: Prost vstop

20:00

Petkov večer je namenjen vsem, ki si želite odlične zabave ob glasbi ansambla Štajerski fakini. Za rezervacije ali zaključno družbo pokličite 041 664 635. Ponudbo za naročilo večerij si oglejte na spletni strani (catering ponudba). Vstopnine ni! 

25.12 Sreda

Tradicionalna Božična čaga - Parni Valjak

Festivalna Lent

21:00

Ne zamudite največjega 19. tradicionalnega božičnega koncerta Štajerske. Na osrednji oder prihaja po dveh letih ponovno kultna zasedba Parni Valjak! 

31.12 Torek

Silvestrovanje z živo glasbo na Lentu

Festivalna Lent
Vstopnina: 39 eur

20:00

Silvestrovanje v Festivalni dvorani Lent postaja tradicija. Letos bomo namreč skupaj že 21 leto zapored. Slavnostna večerja, aperitiv dobrosošlice in kozarec penine ob polnoči so stalnica. Za vaše dobro počutje bodo skrbeli ansambel Štajerski Fakini (glasba za vse okuse)

2014 Festivalna dvorana Lent. Vse pravice pridržane

x